logologoCat | Es | En
A causa d'una acumulació de treball durant les últimes setmanes que no ens permeten gestionar l'esdeveniment com ens agradaria, sentim molt comunicar-los que cancel·lem la jornada prevista per al dia 8 de novembre. Disculpin les molèsties que això els pugui ocasionar.

AVíS LEGAL

Portal editat per calBrain IT Solutions S.L., societat amb domicili a Mataró, Ronda President Irla 26, despacho 60 i CIF B65702227, adreça de correu electrònic administracion@calbrain.com, telèfon 935222627.

calBrain.com, 2014. Tots els drets reservats. Els continguts totals o parcials d'aquest WEBSITE no podran ser reproduíts, distribuíts, comunicats públicament en forma alguna ni emmagatzemats sense la prèvia autorització per escrit de calBrain.com.

SIM S.L. expressament prohibeix l'accés als continguts de calBrain.com a través de sistemes robot o qualsevol altre sistema mecanitzat que no es correspongui amb l'accés personal d'usuaris de les pàgines. L'accés als continguts de calBrain.com per mitjà de sistemes robot o mecanitzats ocasiona a SIM S.L. ia calBrain.com importants danys en el mesurament de les seves audiències, de manera que la societat editora perseguirà les conductes realitzades en vulneració de que disposa el present apartat.

En cas que estigui interessat en reproduir, distribuir, comunicar, emmagatzemar o utilitzar en qualsevol forma els continguts de calBrain.com, dirigeixi la seva petició a administracion@calBrain.com per tal de poder gestionar l'autorització necessària.

CSS Valido!Valid HTML 4.01 Transitional